وحید ناموری : طراح گرافیک و مدیر هنری

وحید ناموری : طراح گرافیک و مدیر هنری

کی هستی و داری چی کار می کنی؟

وحید ناموری هستم. طراح گرافیک و مدیر هنری Neo Branding. در حال حاضر به شکل‌گیری انجمن‌هایی که در شهر تبریز فعال هستن مثل جلسات گپ کمک می‌کنم.

 

از چه سخت افزارهایی واسه کار و زندگی استفاده می‌کنی؟‌

روزی که برادرم من رو به دانشگاه‌شون برد و برای اولین‌بار با کامپیوتر روبرو شدم لحظه‌ای فراموش نشدنی در زندگیم بود، بعدها کهPC  خریدیم ساعت‌هایی رو به خاطر دارم که به مانیتور خیره می‌شدم و برنامه‌نویسی برادرم رو تماشا می‌کردم. امروز هم این احساس در من زنده‌ست و مدتی از روزم رو صرف پیگیری تکنولوژی‌ها و گجت‌های جدید می‌کنم و هم‌چنان از دیدن‌شون هیجان‌زده می‌شم. یادی هم می‌کنم از وب‌لاگ نارنجی که مطالبش رو تعقیب می‌کردم و نمی‌دونم چرا متوقف‌اش کردن و هنوز نبودش رو احساس می‌کنم. در زنده‌گی شخصی به سبک زندگی ساده‌گرا معتقدم شاید تمام وسایل شخصی من رو بشه توی یک چمدان جا داد. در حال حاضر یک Macbook Pro 13”  مدل 2009، دوربین Canon S5IS و گوشی W950i دارم که هر سه نیاز به ارتقا دارن. تکلیف لپ‌تاپ و دوربینم مشخصه اما بین  خرید یک اسمارت‌فون قوی مثل iPhone 5C  یا ترکیب یک اسمارت‌فون ارزون مثل Lumia 520 و یک iPad mini فعلن به نتیجه نرسیدم. در محیط کار با یک PC با سیستم عامل ویندوز 8.1 کار می‌کنم البته در انتخاب سخت‌افزارش نقشی نداشتم شاید یک iMac یا ترکیب لپ‌تاپ و مانیتور Cinema Display گزینه‌ی بهتری باشه.

 

از چه نرم افزارهایی استفاده می‌کنی؟

برای خیلی از دوستام نقش F1 رو بازی می‌کنم. در طول روز تماس‌هایی دریافت می‌کنم که ازم سوال‌هایی بیشتر در مورد نرم‌افزارهای گرافیکی می‌پرسن. البته این نقش رو دوست دارم چون بهم انگیزه می‌ده تا خودم روبه‌روزنگه دارم.

نرم‌افزارهایی که ابتدای روز باز می‌کنم Photoshop و Illustrator هست که بیشتر کارهای طراحی رو با اون‌ها انجام می‌دم. برای کارهای متحرک از Flash و After Effects و برای ساختن استاپ موشن از Dragonframe کمک می‌گیرم. به تازه‌گی هم از Adobe Muse  برای پیاده‌سازی وب‌سایت استفاده می‌کنم.

بعضی‌ها من رو یک طرفدار اپل می‌دونن اما به نظرم تعصب به یک اکوسیستم کار بیهوده‌ایه و باید از سرویس موفق‌تر بازار استفاده کرد. مثلن برای جستجو گوگل رو به بینگ یا گوگل مپز رو به اپل مپز ترجیح می‌دم. شیفته‌ی اینترفیس ویندوز 8 شدم و فک می‌کنم برای اولین بار ماکروسافت حرکتی رو خودش انجام داده و می‌تونه بهش افتخار کنه.

از مرورگر Chrome برای وب‌گردی استفاده می‌کنم به همراه اکستنشن‌های به درد بخوری مثل Instant Translate برای ترجمه‌ی کلمات، Clearly برای خوندن صفحه‌های پر از تبلیغات، Screen Capture برای گرفتن عکس از صفحه، WhatFont برای دونستن اسم فونت‌ها و IFPR برای جلوگیری باز شدن خودکار صفحه‌ی پیوندها.

 با Apple Mail ایمیل‌هام رو مدیریت می‌کنم و هر روز اینباکس‌ام رو خالی می‌کنم. از Fantastical برای مدیریت زمان و تقویم‌ها استفاده می‌کنم با وجود ظاهر زشتی که داره. برای نوشتن از iA Writer استفاده می‌کنم چون فضایی مینیمال داره و نوشتن با اون لذت‌بخشه. برای چت از Massages Apple استفاده می‌کنم چون می‌تونم با دوستانی که از راه‌هایمختلفآنلاین هستن یک‌جا در ارتباط باشم. از Behance برای پیگیری آثار جدید طراح‌های مورد علاقه‌م و نمایش نمونه‌کارهام استفاده می‌کنم. برای جمع کردن  Moodboard یا ایده‌یابی پروژه‌ها  Dropmark عالیه تنها مشکل‌اش اینه که حالت آفلاین نداره. Dropbox همیشه فعاله تا به فایل پروژه‌ها در هرجا دسترسی داشته باشم.

 

آخرین کتابی که خوندی چیه و چه کتابی رو برای همه توصیه می‌کنی؟

آخرین کتابی که خوندم “هنر و مینیمالیسم” بود. برای طراح‌های گرافیک کتاب “طراحی هویت برند” نوشته‌ی آلینا ویلر رو توصیه می‌کنم.

31 دیدگاه

Comments are closed.